Over mij

Laura Lundell Prezent Mindfulness1 5 2

Mijn naam is Laura Lundell, en in 2016 heb ik PREZENT mindfulness opgericht. Na mijn afstuderen als fysiotherapeut (2001) in Finland emigreerde ik in hetzelfde jaar naar Nederland. Sindsdien heb ik gewerkt in eerstelijns fysiotherapiepraktijken en revalidatie en in 2014 heb ik mijn diploma behaald in Fysiotherapiewetenschap (MSc, Universiteit van Utrecht). Laatste jaren heb ik me verdiept in mindfulness en meditatie, psychosomatische fysiotherapie, pijneducatie en coaching, en heb me geschoold tot Mindful fysiotherapeut en trainer. In mijn vrije tijd hebben lezen, mediteren, buitensport en natuur een belangrijke plaats.

Van burn-out en onrust naar betere balans en (werk)plezier
In mijn werk ontmoet ik regelmatig mensen die met zichzelf in de knoop zitten en met de drukte en verwachtingen van het leven worstelen - met fysieke klachten en afgenomen mentale veerkracht en belastbaarheid als gevolg. Door tweemaal te balanceren op een grens van burn-out werd ik ook enkele jaren geleden gedwongen om keuzes te maken en beter voor mezelf te zorgen. Mindfulness en meditatie hebben veranderd hoe ik in het leven sta: de voortdurende onrust is weg, ik ben beter in balans, veerkrachtiger en beter in staat om drukte, stress en verwachtingen tijdig te herkennen en ermee om te gaan. Ik voel beter wat goed voor me is en kies bewuster wat wel en niet bij me past. Een aantal verwachtingen heb ik losgelaten en doe nu iets waar ik echt plezier in heb, waar ik voldoening van krijg en waarbij ik me goed voel. Dankzij mindfulness.

Laagdrempelig en betrokken
Ik geef met veel plezier mindfulness door. Het geeft me ook ontzettend veel voldoening om te zien hoe mindfulness in relatief korte tijd mensen kan veranderen, en te horen hoe mensen mindfulness ervaren. Behalve mijn trainersopleiding en –ervaring, maak ik gebruik van 16 jaar professionele kennis, geaccrediteerde opleidingen en betrokkenheid in de zorg. Door mijn persoonlijke ervaring met aanhoudende stress en bijna burn-out begrijp ik waarom stressmanagement een uitdaging is en hoe de onrust voelt. Ik ben hoogsensitief en ervaar dat als een kracht in contact met anderen. Mindfulness geef ik door vanuit het geloof dat je al compleet bent zoals je bent, en al het vermogen bezit om beter voor jezelf te kunnen zorgen. Mensen die mij goed kennen beschrijven mij als leergierig en deskundig, bevlogen en betrokken, behulpzaam en daadkrachtig. Mindfulness training bij PREZENT is down-to-earth, laagdrempelig en persoonlijk.

IMG 0642 1PREZENT mindfulness

Het logo van PREZENT symboliseert een nieuw zilvervarenblad dat nog opgerold is. Een symbool voor een nieuw begin, nieuw leven of een nieuwe start. Voor de Maori in Nieuw-Zeeland is het daarnaast een symbool voor vrede, rust, harmonie, bewustwording, persoonlijke groei & spirituele ontwikkeling. Het staat symbool voor iedereen die een nieuwe stap neemt in de richting van voller in zijn of haar leven aanwezig te zijn. Een leven met meer bewustzijn, meer aandacht voor het heden, zelfreflectie en veerkracht. Als resultaat meer rust en harmonie - ook met elkaar. Dat kan de wereld waarin we leven ook goed gebruiken. Wereldvrede begint bij in vrede leven met jezelf.

PREZENT mindfulness is lid van het landelijke Mindful Netwerk.

 

Bewaren

Bewaren

Contactinformatie

logo prezent a

Laura Lundell
Mindful Fysiotherapeut
laura@prezentmindfulness.nl
06-52 18 19 44

logo doorzichtig klein

Inschrijven nieuwsbrief

* verplichte velden