• Prezent Mindfulness Boom

In-company training

Bent u zorgverlener, of medewerker HRM bij een zorginstelling? Bent u op zoek naar mindfulness training voor uw (zorg)team of voor individuele medewerkers?
Dan bent u bij PREZENT mindfulness aan het juiste adres. Training bij PREZENT is door en voor zorgverleners ontwikkeld.
Uiteraard kan mindfulness toepasbaar zijn bij andere beroepen en bedrijven in het algemeen. Als u interesse heeft in de mogelijkheden van mindfulness training (of workshop) gerelateerd aan uw werk, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in hieronder.

Zorg als beroep

Of u nu huisarts bent, een arts-assistent, medewerker bij de thuiszorg of een paramedisch beroep heeft, is er één gelijke deler. We willen graag iets doen voor een ander, dat is ons beroep. En dat beroep willen we zo goed mogelijk uitvoeren; mensen op weg helpen, beter maken, liefst zonder behandelfouten, zo snel mogelijk, en kwalitatief zo goed mogelijke zorg leveren. Een mooi streven dat in de praktijk vaak veel voldoening geeft.

Stress

Goede zorg kost ook veel tijd, energie, inzet en inlevingsvermogen, terwijl de bezuinigingen en controles toenemen. Dat levert vaak negatieve stress op. En aanhoudende stress leidt tot minder goede sfeer op het werk, kans op het maken van fouten en minder empathie aan de patiënten en collegae.  Op den duur veroorzaakt stress vermoeidheid, piekeren en somberheid, ontevredenheid op het werk en kan uiteindelijk leiden – zonder ingrijpen - tot uitputting. Steeds meer zorgverleners worden geconfronteerd met deze symptomen, hebben zelf zorg nodig of krijgen zelfs burn-out.

Uit de vicieuze cirkel

Mindfulness heeft vele voordelen voor ons allemaal en kan helpen om uit de vicieuze cirkel te stappen of – nog beter – te voorkomen. Het biedt een kans op herstel van vitaliteit en energie, positievere kijk op de wereld en compassie gericht op onszelf, onze collegae en onze patiënten. Wacht niet tot u of uw teamleden vastlopen. Gebruik deze kans en bied een complete mindfulness training aan aan uw behandelteam, afdeling, praktijk of organisatie.
Neem vrijblijvend contact op met PREZENT en vraag naar de mogelijkheden om in-company training te organiseren op uw werk of in de omgeving. Nog niet overtuigd? Lees hier meer over wetenschappelijk onderzoek naar mindfulness en zorgverleners.

Formulier In-company training 8 weken

Ongeldige invoer
Vul hier alsjeblieft uw naam in?
Graag de naam van een contactpersoon vermelden waarmee wij contact op kunnen nemen.
Vul hier alsjeblieft uw e-mailadres in?
Vul hier alsjeblieft uw telefoonnummer in?
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Stel hier uw vraag alstublieft?
Ongeldige invoer