Mindfulness thema-avonden

In de praktijk blijkt dat mensen die de training gevolgd hebben, behoefte hebben aan vervolg. Wat de training gegeven heeft, wordt als (zeer) waardevol ervaren, maar in de praktijk van alledag is het vaak een uitdaging om te blijven oefenen, mindful momenten te ervaren, bewust te blijven van alles in en om je heen. Daarom biedt PREZENT ook vervolgbijeenkomsten. Heb je bij PREZENT een mindfulness training gevolg, of misschien elders? Het maakt niet uit, als je maar bekend bent met de inhoud van de training, ook al is het misschien al een paar jaar geleden. Belangrijk is wel de intentie om opnieuw met mindfulness aan de slag te gaan. De vervolgbijeenkomsten hebben per keer een eigen thema:
- Mindfulness opfrissen & intenties vernieuwen
- Mindfulness & zelfcompassie

Duur: ± 2h 15min
Kosten: € 30
Aanmelden: vooraf via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Meld je naam, 06-nummer en de datum van deelname

Data 2019
Rosmalen, Yogaschool Rosmalen
Mindfulness opfrissen & intenties vernieuwen
Dinsdag 12 maart 2019  19 -21.15 uur

Mindfulness & Zelfcompassie
2e kwartaal 2019, datum volgt
Heb je interesse in een van deze twee avonden? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactinformatie

logo prezent a

Laura Lundell
Mindful Fysiotherapeut
laura@prezentmindfulness.nl
06-52 18 19 44

logo doorzichtig klein

Inschrijven nieuwsbrief

* verplichte velden