Inschrijven voor mindfulness training (8 weken)
Hieronder kun je je inschrijven voor de mindfulness training van 8 weken in Rosmalen en Best. Na het verzenden van het formulier ontvang je een kopie ervan in je e-mail: je inschriving is dan succesvol ontvangen. Je krijgt binnen 2 dagen een tweede mail om een afspraak te maken voor het intakegesprek. Na het intakegesprek wordt de deelname bevestigd: je ontvangt een bevestigingsbrief en de factuur voor de training na het gesprek. De kosten voor deze training zijn € 450,- inclusief het persoonlijk intakegesprek, toegang tot de online leeromgeving en evaluatiegesprek na afloop. De betaling dient voldaan zijn vóór aanvang van de training.

Belangrijk: Mocht je géén e-mail hebben ontvangen binnen 2 dagen van je inschrijving, controleer eerst de spam-box van je e-mailserver. Ook daar geen mail? In dat geval is er vermoedelijk iets niet goed gegaan. Stuur een e-mail naar info@prezentmindfulness.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je inschrijving te kunnen voltooien.

Aanmelding training

Ik wil me graag inschrijven voor Mindfulness training Grip Op Stress, Grip op stress Op Maat of Mindfulness Plus.

Vul hier alstublieft uw voor in.
Vul hier alstublieft uw achternaam in
Vult u hier alstublieft uw adres in?
Vult u hier alstublieft uw postcode in?
Vul hier uw woonplaats in alstublieft
Vult u hier alstublieft uw telefoonnummer in?
Vul hier alsjeblieft je e-mailadres in.
Ongeldige invoerInvalid Input
Invalid Input

Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer
PREZENT mindfulness gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt alleen voor aangegeven doeleinden, en zal je gegevens met respect blijven behandelen. Door op de knop verzenden te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens verwerken in overeenstemming met de voorwaarden zoals vermeld op onze website. Onderin deze website vind je de link naar ons privacybeleid.
  • Prezent Mindfulness Paardenbloem
  • Prezent Mindfulness Lucht
  • Prezent-mindfulness-oranje-blad
  • Prezent-mindfulness-witte-bloemen

Contactinformatie

logo prezent a

Laura Lundell
Mindful Fysiotherapeut
laura@prezentmindfulness.nl
06-52 18 19 44

logo doorzichtig klein

Inschrijven nieuwsbrief

* verplichte velden