• Prezent Mindfulness Boom

Ervaringen van deelnemers

"De cursus heeft mijn ogen geopend en mildheid gebracht. Als ik zorgen maak over de toekomst, kan ik deze zorgen veel beter loslaten. Ik ben beter bewust als ik rust nodig heb en ik gun deze momenten mezelf dan ook. Ik denk vaak aan deze zinnen terug: Het is oké, niets moet. Het is oké, zoals het nu, op dit moment is. Het is oké, zoals jij bent. Geweldig!"
Bernadette van G. (1939)

"Een zeer waardevolle cursus voor iedereen - in elke levensfase. Een krachtige eye-opener die directe toepasbare handvatten in dagelijks leven biedt; hulp bij vrolijke en sombere momenten. Goede theoretische onderbouwing en helder van opzet, goede balans tussen serieus benaderen v/d materie en een ontspannen sfeer."
Fysiotherapeut (1964)

"Duidelijk, gestructureerde cursusleiding van Laura. Alle cursisten hebben hun verhaal, bijzonder dat iedereen zonder deze verhalen te vertellen respect hebben voor elkaars achtergronden. Iedereen streeft haar/zijn eigen persoonlijke doelen na en wordt hierin door Laura gestimuleerd: zonder "moeten", vanuit "kunnen". Zeer helpend.
Fysiotherapeute (1967)

"Ik heb geleerd om negatieve emoties toe te laten en ze te accepteren. Rust in mezelf te vinden en meer mezelf durven zijn, terwijl ik er niet eens bewust van was dat ik er moeite mee had."
Lisa M. (1983)

"Duidelijk, rustig, warm, ontspannen omgeving. De training heeft mij een spiegel voorgehouden, maar ook rust en ontspanning gebracht. Veel herkenning in de groep en een stok achter de deur. Er is een begin gemaakt voor meer."
Marion S. (1960)

"Meditaties waren in het begin lastig maar ze leverden na enkele weken al meer rust en ruimte op, laat staan wat het na enige tijd kan opleveren. De investering in tijd en mezelf leverde mij veel op: het leven is echt al een stukje makkelijker, vrolijker en ik kan er meer van genieten; ik ervaar minder stress in de drukte en chaos van alle dag. Negatieve gedachten zijn al veel omgedraaid naar een positieve kijk op de wereld en mezelf."
Marijke B. (1953)

"Door de lessen en de meditaties merk ik dat ik meer ontspannen ben en beter op mezelf pas. Ik heb tijdens de lessen geleerd beter voor mezelf te zorgen, maar soms ook bewuster te luisteren naar wat anderen te zeggen hebben. Bewuster leven in het moment. De lessen zijn heel goed en met zorg voorbereid, aangevuld met mooie gedichten."
Jolanda de W. (1965)

"Een ongekende positieve ervaring met een materie waar ik geen weet van had. Een heerlijke ervaring!"
Jan M. (1942)

"Bewustwording van doen en zijn, meer genieten van de kleine dingetjes, minder slachtofferrol en meer zelf de keuze om dingen te acepteren zoals ze zijn."
Matthijs van den T. (1983)

"De training was heel positief proces dat nog lang niet klaar is. De lessen waren rustig en prettige, iedereen kreeg de ruimte en tijd die er nodig was. Ik heb veel geleerd: loslaten; dingen zijn zoals ze zijn. Vertrouwen, bewuster leven, dingen niet veroordelen, beter voor mezelf zorgen."
Helma van P. (1966)

"De cursus heeft me bewust gemaakt van het feit dat niet alles hoeft een resultaat te hebben. Goed is goed genoeg. Ik geniet meer van de weg naar een doel, en verbeterde focus geeft me meer rust in het hoofd."
Dennis P. (1969)

"Deze cursus heeft mij geleerd rustiger te worden en bij sommige situaties die stress/emoties opleveren afstand te bewaren. Het kiezen voor mezelf in plaats van anderen vindt nu makkelijker plaats. Ik geniet meer en bewuster van het hier en nu."
Pauline J. (1982)

Dit zeggen de deelnemers over de trainer:
"Rustige, vriendelijke docente die met twee benen op de grond staat."
"Goede uitleg, prettige stem."
"Laura, heel veel dank. Jij geeft les met liefde en aandacht, voor ieder die jij het beste wenst."
"Vakkundig gegeven training."
"Je geeft iedereen de ruimte en tijd die er nodig is. Lessen zijn rustig en prettig."
"Je hebt een prettige manier van communicatie en interactie met de deelnemers."
"Duidelijke, gestructureerde cursusleiding van Laura. Dank!"
"De begeleiding is rustig, geduldig en positief."
"Laura, je stuurt de les goed; je geeft ruimte waar nodig maar je houdt de regie."

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contactinformatie

logo prezent a

Laura Lundell
Mindful Fysiotherapeut
laura@prezentmindfulness.nl
06-52 18 19 44

logo doorzichtig klein

Inschrijven nieuwsbrief

* verplichte velden