• Prezent Mindfulness Boom

Ervaringen van deelnemers

"Ik heb geleerd om negatieve emoties toe te laten en ze te accepteren. rust in mezelf te vinden en meer mezelf durven zijn, terwijl ik er niet eens bewust van was dat ik er moeite mee had."
Lisa M., 34 jaar

"De cursus heeft mij heel goed gedaan. Ik heb meer energie, kan dingen makkelijker loslaten. Het voelt wel als een basis, heb duidelijk beeld van waar ik nog aan moet werken en wat al wel goed gaat. Dank je wel Laura, ik vond dat je het super deed!"
Elke van den B., 44 jaar

"Meditaties zijn vaak lastig maar ze leverden na enkele weken al meer rust en ruimte op, laat staan wat het na enige tijd kan opleveren. De investering in tijd en mezelf leverde mij veel op: het leven is echt al een stukje makkelijker, vrolijker en ik kan er meer van genieten; ik ervaar minder stress in de drukte en chaos van alle dag. Negatieve gedachten zijn al veel omgedraaid naar een positieve kijk op de wereld en mezelf."
Marijke B., 63 jaar

"Door de lessen en de meditaties merk ik dat ik meer ontspannen ben en beter op mezelf pas. Ik heb tijdens de lessen geleerd beter voor mezelf te zorgen, maar soms ook bewuster te luisteren naar wat anderen te zeggen hebben. Bewuster leven in het moment."
Vrouw, anoniem, ±45 jaar

"Bewustwording van doen en zijn, meer genieten van de kleine dingetjes, minder slachtofferrol en meer zelf de keuze om dingen te acepteren zoals ze zijn."
Matthijs van den T., 34 jaar

"Een zeer waardevolle cursus voor iedereen - in elke levensfase. Een krachtige eye-opener die directe toepasbare handvatten in dagelijks leven biedt; hulp bij vrolijke en sombere momenten.
Goede theoretische onderbouwing en helder van opzet, goede balans tussen serieus benaderen v/d materie en een ontspannen sfeer."
Coen G., 52 jaar

"De cursus heeft me bewust gemaakt van het feit dat niet alles hoeft een resultaat te hebben. Goed is goed genoeg. Ik geniet meer van de weg naar een doel, en verbeterde focus geeft me meer rust in het hoofd."
Dennis P., 48 jaar

"Deze cursus heeft mij geleerd rustiger te worden en bij sommige situaties die stress/emoties opleveren afstand te bewaren. Het kiezen voor mezelf in plaats van anderen vindt nu makkelijker plaats.
Ik geniet meer en bewuster van het hier en nu."
Pauline J., 34 jaar

"Een ongekende positieve ervaring met een materie waar ik geen weet van had. Een heerlijke ervaring!"
Jan M., 73 jaar

Bij de vraag hoe waarschijnlijk deelnemers de cursus bij PREZENT mindfulness aan familie, vrienden of collega's zouden aanbevelen, is het gemiddelde cijfer 8,8.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren